Warning: A non-numeric value encountered in /home/magyshu1/public_html/wp-content/themes/Divi/functions.php on line 5841

Új MIT díjcsomag a Vodafone-tól!

Örömmel értesítjük, hogy a Magyar Ingatlan Tanács (MIT) és a Vodafone Magyarország Zrt. között létrejött megállapodás módosításának köszönhetően a MIT tagok részére új kedvezményes díjcsomagot kínál a Vodafone.

Szeretné telefonköltségeit leszorítani és átláthatóvá tenni? Sokszor kavarodást okoznak a különböző szolgáltatóktól érkező számlalevelek?

A MIT tagok részére kínált kivételes ajánlatunk most lehetőséget biztosít Önnek, hogy egyszerűsítse a telefonköltségekkel kapcsolatos ügyintézését, és kedvező áron telefonáljon egyszerre.

Mit ajánlunk? Új előfizetések vásárlása esetén minden mobil és vezetékes irányba kedvező percdíjakat, 0 forintos korlátlan beszélgetést cégen belül és a MIT tagok között, valamint 80 db ingyenes SMS küldési lehetőséget.

 • Havidíj nettó 3200 Ft, amely 100%-ban lebeszélhető.
 • Egyszerre több céges előfizetést is köthet, így vállalkozásán belül 0 forintos percdíjjal korlátlanul beszélhetnek!
 • 13,5 Forintos percdíj Vodafone és 14,3 Forintos percdíj más mobil hálózatba (belföldi nem emelt díjas hívások). 1 mp alapú elszámolás!
 • Az összes magyarországi vezetékes körzetet nettó 6 Ft-os percdíjon hívhatja.
 • 80 db ingyenes SMS-t küldhet Vodafone irányba.

Amennyiben ajánlatunk felkeltette érdeklődését, kérjük hívja a 06-1-288-4900 telefonszámot, ahol kollégáink időpontot egyeztetnek Önnel egy személyes találkozóra.

Szerződéskötéshez az alábbi dokumentumokat kérjük bemutatni:

 • A MIT által kiállított vásárlásra jogosító igazolást
 • Cégbírósági végzés vagy 30 napnál nem régebbi cégkivonat
 • Egyéni Vállalkozók esetében Vállalkozói igazolvány
 • Eredeti APEH bejelentkezési nyomtatvány
 • Aláírási címpéldány
 • Utolsó három havi kifizetett Pannon vagy T-Mobile számlalevél, vagy utolsó havi közüzemi számlalevél, mely a cég telephelyére, vagy székhelyére van címezve (amennyiben rendelkezésre áll).

A feltüntetett árak az Áfa-t nem tartalmazzák.
További részleteket a szerződési feltételek tartalmaznak. A havi díjas előfizetés megvásárlásakor az ügyfelek előzetes hitelképesség-vizsgálaton vesznek részt. A vizsgálat eredményétől függően Társaságunk óvadékot jogosult kérni az előfizetői szerződés megkötéséhez. Ez az óvadék a harmadik befizetett mobiltelefon-számlát követően jóváírásra kerül, a jóváírást követő számlák nagyságának függvényében. Előfizetés minden esetben kétéves Hűségnyilatkozat aláírásával köthető. A Vodafone fenntartja a fenti ajánlat előzetes bejelentés nélküli felfüggesztésének, illetve megszüntetésének, továbbá akciós feltételek módosításának egyoldalú jogát. Az ajánlat nem átruházható. Az ajánlat nyújtásának és igénybevételének egyéb feltételeire a Vodafone Általános Szerződési Feltételei az irányadóak. Aktív, jelenleg nem a MIT-hez tartozó Vodafone előfizetések nem migrálhatóak a flotta csomagba.