Warning: A non-numeric value encountered in /home/magyshu1/public_html/wp-content/themes/Divi/functions.php on line 5841

 

Tisztújítás az Európai Ingatlantanácsban

 

Az Európai Ingatlantanács (CEPI) 2008. október 8-10. között Belgiumban, Gent városában tartott tisztújító közgyűlésén dr. Németh Miklóst, a MIGSZ főtitkárát választotta a kezelői tagozat (CEAB) elnökségébe  főtitkárnak.

 

A kezelői tagozat elnöksége:

Elnöke Claudine Speltz (Luxemburg),

Elnök-helyettese Donatello Baione (Olaszország),

Alelnöke Joachim Schmidt (Németország)

Főtitkára dr. Németh Miklós

Pénzügyekért felelőse Hans Eberhard Langeemack (Németország)

 

A Szövetség (CEPI) elnökének Timo Multanent (Finn Ingatlanszövetség) választotta meg a Közgyűlés a 2009.évre.

A CEPI elnöke együttműködési megállapodást kötött a CEREAN-nal (Kelet-Európai Ingatlanszövetség), mely a közép- és kelet-európai országok oktatási együttműködésére vonatkozik, s közös szemináriumot szerveznek 2009-ben.

A közgyűlés felállította a kezelők minősítésére munkacsoportját, melyben Valerij Vakulenko (Oroszország), Jaroslav Zielinski (Lengyelország), Donatello Baione (Olaszország) és dr. Németh Miklós vesznek részt a következő évben.

Az Európai Ingatlantanács (CEPI) az európai országok 40 szakmai szövetsége, 250 ezer szakembert tömörít.

A szakmai szövetség kezelői tagozatának munkája az ingatlan kezelő cégek európai minősítése terén jelentős, hiszen tavaly a Kőbányai Vagyonkezelő Zrt. és idén a Miskolci Ingatlangazdálkodó Zrt. európai minősítése is megtörtént.