Warning: A non-numeric value encountered in /home/magyshu1/public_html/wp-content/themes/Divi/functions.php on line 5841

Richmond Green Group és a Magyar Ingatlan Tanács együttműködési megállapodást kötöttek – OPP Live Kiállítás

 

Richmond Green Group és a Magyar Ingatlan Tanács olyan együttműködési megállapodást kötöttek, amelynek célja a Magyar Ingatlan Tanácsnak, mint piacvezető magyar ingatlanszakmai szövetségnek a bevezetése abba a körbe, amelyhez több mint ötvenezer nemzetközi ingatlanos cég tartozik.

Az ebbe a körbe tartozó cégek a Richmond Green Group különböző cégcsoportjaitól évente többször számos publikációt kapnak az interneten keresztül, illetve meghívást a minden évben Londonban megrendezésre kerülő OPP Live elnevezésű kiállításra.

 

A Richmond Green Group olyan cég, melynek feladata, hogy elősegítse az ingatlanfejlesztők kapcsolatfelvételét különböző brókerekkel, közvetítőkkel, befektetési és pénzügyi tanácsadókkal, bevonva őket az értékesítésbe olyan nemzetközi lakóingatlanok piacán, mint Anglia, Írország, Skandinávia, Közép-Európa, Oroszország és a Független Államok országai.

 

A cégcsoport platformjai a következők:

OPP Live (B2B): London, 2008. nov. 25-26. Kétszáz kiállító, több mint 40 ország képviselete és látogatóként több mint 3000 ingatlanügynök. www.opplive.org.uk

 

OPP Nemzetközi Magazin (B2B): Több mint 15000 olvasója és 5000 előfizetője van az OPP Magazinnak, amely eljut a főbb vásárlói piacok legjobb ügynökeihez és brókereihez, akik külföldi ingatlanok értékesítésével foglalkoznak.

 

OPP újság és honlap (B2B): 55.000 szakemberhez jut el a szektorban, akik az újságcsoport lapjait kapják. www.opp.org.huk. Több mint 20 ezer látogató havonta csak a honlapon.

 

OPP Russia: Ez a sajtótermék több mint 4000 ingatlanos és egyéb szakemberhez jut el az érintett szektorban, akik a nemzetközi piacokon lakóingatlanok kereskedelmével foglalkoznak. Jelenleg több mint 6000 előfizetője van az újságnak, amely havonta kerül megjelenésre az orosz piacon. www.oppmag.ru

 

A Magyar Ingatlan Tanács részéről nem szeretnénk elszalasztani a Richmond Green Group által nyújtott felkínált lehetőséget, hogy partnereink kapcsolatokat találjanak ezen piacok brókereivel és ingatlanügynökeivel a csoport platformjain keresztül.

 

Éppen ezért a Magyar Ingatlan Tanács 2008. november 25-26-án ott lesz Londonban az OPP Live elnevezésű kiállításon, résztvevőként az OPP Live008 konferenciacsokorban.

 

Partnereink részéről felmerülő igény és megfelelő létszámú jelentkező esetén a szállás és utazás szervezéséhez külön segítséget nyújtunk!

 

Magyar Ingatlan Tanács