Warning: A non-numeric value encountered in /home/magyshu1/public_html/wp-content/themes/Divi/functions.php on line 5841

2008.szeptember 5-8 között rendezték Los Angelesben az AIREEC nemzetközi ingatlanexpot és konferenciát.

A konferenciát elsőizben rendezték meg Los Angelesben a Konferencia Központban miután tavaly Manilában megrendezésre került már egy hasonló nagyszabású rendezvény.

Susan Barlin a CEO Klub elnöke szerint ez hagyományteremtő módon kerül megrendezésre a jövőben.

A rendezvény támogatója a Világ Vállaltvezetőit tömöritő Klub és annak amerikai elnöke Dan.S.Pena dollármilliárdos üzletember a Guthrie Group tulajdonosa voltak.

Dan.S.Pena az amerikai mentor rendszer ismerője és mentorai közé tartozott az Onassis csoport elnöke is.A rendezvény fővédnöke Amerika Samoa kormányzója volt.

 A konferenciablokkban megismerkedtünk Panamával és az ott zajló impozáns ingatlanbefektetésekkel.

Minden jelentős nemzetközi bank jelen van és végez pénzügyi tevékenységet az off-shore országként is ismert közép-amerikai országban.

Ed Mercer Costa Rica legjelentősebb földtulajdonnal rendelkező fejlesztője a közép-amerikai ország befektetési lehetőségeit hozta el és mutatta be előadásában.

A Costa Rica Ventures lakóingatlankinálata egyedülálló, óceánparti befektetési lehetőségeket kinál,egy 60 nm2-es lakás ára körülbelül a budai használt lakások négyzetméterárához közelit.


A mexikói ingatlanszövetség elnöke Lic Javier Godinez Villegas a mexikói ingatlanfejlesztéseket mutatta be,hogy 50 nemzetközi repülőtérrel és 35.000 kilométer úthálózattal rendelkezik már  Mexikó.

A fejlesztéseket hazai és nemzetközi cégek végzik és az óceán parti lakó és szálloda fejlesztésekben jelentős amerikai tőke van jelen.

 Kalifornia legjobb befektetéseiről tájékoztatott Yogendra Singh indiai származású üzletemeber az ázsai ingatlanszövetség elnöke.A tengeröblökről és napfényről ismert kaliforniai öblök  kedvelt üdülőhelyei a pihenni vágyó amerikai és európai utazóknak is.

Hari K.Vallorupalli indiai kormányfőtanácsadó az indiai befektetési lehetőségekről tájékoztatta a megjelenteket.

Thijs Stoferr úr aki a Világ Ingatlanadatbankjait kezelő Szövetség (ICREA) elnöke-2008.szeptember 17-én a Property Forumon tart előadást-a magyar csatlakozás lehetőségeiről és előnyeiről.

 Dr Németh Miklós  meghivásra a magyar befektetési lehetőségekről tájékoztatta a résztvevőket.

A kőbányai S-1 projekt,miskolci városfejlesztés és épités illetve győri és nyugat-magyarországi fejlesztési lehetőségek  szerepeltek az előadásban.

A magyar kormány képviseletében a los angelesi gazdasági konzul Molnár István  úr mutatta be országunkat az uniós csatlakozás után és kiemelte a gazdasági jelenlétét és erejét az amerikai cégeknek hazánkban.

 A konferencia végén a vállalatok és vállaltvezetők világklubja Magyarországot is felvette soraiba.