Warning: A non-numeric value encountered in /home/magyshu1/public_html/wp-content/themes/Divi/functions.php on line 5841

Hírlevél

LOSZ “OTTHONUNK” ONLINE ÚJSÁG

1. szám

 Köszöntő!

Első alkalommal adja ki a LOSZ Elnöksége az Otthonunk elektronikus úton terjesztett újságját. Remélhető, hogy az Otthonunk korábbi írott sajtótermékként szerzett már olyan elismerést önmagának, ami elegendő lesz ahhoz, hogy a megújult és korszerű, a mindennapi életünkhöz egyre inkább hozzátartozó elektronikus elérhetőségén is kedvelt olvasmány lesz. Az Otthonunk online kiadása ezen túl havonta, a hó utolsó hetében jelenik meg és összefoglalja a két szám közötti időszak legfontosabb lakásszövetkezeteket, társasházakat érintő kérdéseket. Az elektronikus formában megjelenő LOSZ havilap nemcsak megjelenésében, hanem a korábbiakhoz részben hű formában, részben pedig megújult rovatokkal is jelentkezik. Szeretnénk elérni, hogy „a kérdésekre válaszolunk” rovat egyre bővülő olvasótábort mozgasson meg és a feltett kérdések alapján olyan információk is közzétételre kerülhetnek, melyekre egyébként talán nem is kerülne sor. Az „érdekességek” rovatunkban viszont
minden hónapban olyan témát szeretnénk hozni, ami úgy is mondhatnánk „köze sincs a lakásszövetkezetek, társasházak” hétköznapi tevékenységéhez. Ehhez a rovathoz csak annyit még, hogy szívesen veszünk ötleteket, gondolatokat, javaslatokat, hogy az online kiadásunk ne csak szakmai különlegességeket nyújtson olvasóinak. Természetesen továbbra is törekszünk arra, hogy mindazokról hírt adjunk, ami szorosan kapcsolódik a lakásszövetkezetek, társasházak napi működéséhez, gazdálkodásához.

Az újszerű Otthonunk újságunk megjelenése valószínűleg hátrányosan fogja érinteni azokat, akik jelenleg, és még nem rendelkeznek internetes, illetve elektronikus elérhetőséggel.
Szeretnénk hinni azonban, hogy ma megérett ez a gazdálkodó szervezeti kör is arra, hogy igazodva a hétköznapi életben ma már nélkülözhetetlen internetes világhoz ez a még kimaradó kör is hamarosan részese lesz az internet elérésének. Szükséges ebbe az irányba gondolkodni, mivel ma-holnap csaknem mindenütt megkerülhetetlen lesz az interneten keresztüli elérhetőség, ami nemcsak egy magasabb szintű informáltságot, hanem a hírekhez, érdekességekhez való eljutásban gyorsasággal is jár. Ez úton is kérjük azokat a lakásszövetkezeti, társasházi tisztségviselőket, tagokat, tulajdonosokat, akik tudva azt, hogy lakásszövetkezetük, vagy társasházuk irodájában ma még nem működik elektronikus elérhetőség, de az otthoni internetkapcsolatuk útján értesülnek az Otthonunk online kiadásáról, juttassák el annak a körnek is, aki ma még sajnálatosan ily módon kimarad. Ez év folyamán tervezzük, hogy készítünk egy felmérést az internetes ellátottságról, a lakásszövetkezeti, társasházi elterjedtségről.

Már ma jelezzük, hogy számítunk mindazoknak a közreműködésére, akik egy ilyen felmérésben segítően közre fognak működni. Fontos lesz tudni ezt az információt, hisz ettől is függ, hogy a terveink szerint még havonta megjelenő Otthonunk online kiadása esetleg később sűrűbb megjelenésűvé váljon.

Végezetül ez úton is kellemes olvasást kívánok új havonta megjelenő Otthonunk online újsághoz és kívánom, hogy a 2015-ös év
hozzon eredményes és sikeres gazdálkodást valamennyi LOSZ érdekkörbe tartozó lakásszövetkezeti, társasházi gazdálkodó szervezetnek, az ezeket irányító vezető tisztségviselőknek. Az “OTTHONUNK” újság itt tölthető le.

 Budapest, 2015. február 2.

 Farkas Tamás – elnök
Sánta Józsefné – irodavezetõ
1146 Budapest, Hermina út 57.
Telefon: 36 1 331-1313, Fax: 36 1 331-1396
e-mail: losz@losz.hu,
internet: www.losz.hu