Warning: A non-numeric value encountered in /home/magyshu1/public_html/wp-content/themes/Divi/functions.php on line 5841

Kedves Kolléga!

Az Építésügyi Tájékoztatási Központ Kft. gondozásában megjelenik a European Valuation Standards – EVS (Európai Értékelési Szabványok) 2009-es kötete, így 2003 óta először ismét magyar nyelven is elérhető lesz ez a meghatározó kiadvány az egész ingatlanszakma számára. 

Mint nyilván előtted is ismert, a szakkönyvet a TEGoVA adja ki időközi rendszerességgel, mint az értékelési tevékenység során betartandó aktuális szabályok gyűjteményét, és a legtöbb európai országban saját nyelven elérhető, így biztosítva az egész Európa-szerte egységes szabványok szerinti professzionális értékelési munkát.
A 2009-es kiadás a piacon bekövetkezett változásokra, a válságra reagálva született. Fontos ismérve, hogy nem az előző kiadás felfrissített változata, hanem egy kompletten átdolgozott anyag új tartalmi struktúrával, tömörebb, átfogóbb tartalommal, kiegészítve neves európai vagyonértékelők javaslataival.
 
A könyv ára 3995 Ft.
 
A Magyar Ingatlan Tanács tagjai a könyvet 30% kedvezménnyel rendelhetik elő, illetve vásárolhatják meg. További engedmény a tagok részére, hogy a kiadó az Építőipari költségbecslési segédlet 2009, OTÉK 2008-at a jelen EVS 2009 kiadvánnyal párban illetve mindhármat együttesen, csomagban, ugyancsak 30% kedvezménnyel kínálja a Tagok részére.

A jelentkezéseket a Magyar Ingatlan Tanács szövetségéhez tartozó szakmai szervezetek titkárságán kell megtenni, így neked is a szakmai szervezeted elnökénél, illetve az info@mitmail.hu e-mail címre is küldhető természetesen.