Warning: A non-numeric value encountered in /home/magyshu1/public_html/wp-content/themes/Divi/functions.php on line 5841

M E G H Í V Ó

„ Építs magadnak egy jobb világot… „

Ha az itt olvasható Mottóval Ön is egyetért Tisztelt olvasónk érdemes figyelmét és idejét áldoznia a

2013. Szeptember 25-re meghirdetett Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara székhelyén megrendezésre kerülő ingatlanszakmai konferenciára.

Nem csupán azért, mert a mellékletben leírt programokban szereplő tapasztalt tudós elmék előadásait hallhatják az érdeklődők, hanem azért is , mert rég túlléptük azt az időhatárt, amitől számítva minden erőt összefogva új minőségi alapokra kell, hogy helyeződjenek az ingatlan építés, fenntartás, fejlesztés modern gyakorlati megoldásai településeinken és polgáraink tulajdon telkein is.

Nem kizárólag Magyarországon, hanem az Európai Unió irányelveinek megfelelően a kontinensen is.

Ehhez immár nem pusztán a hazai szereplők eredményes együttműködésére, hanem a környező országok szakmai partnereivel történő szorosabb összefogásra is szükség van.

Nem csak a tudományos ismeretek cseréjének szintjén, hanem azért is, hogy az

Európai Unió elvárásai szerint eredményes közös nemzetközi pályázatok jöhessenek létre és valósuljanak meg a jövőben.

Ehhez kívánunk rendezői összefogással terepet adni mindenkinek aki úgy érzi, hogy a hazai és nemzetközi lakás építés, fenntartás, kezelés, felújítás területén kész az együttműködésre, mind a rendezőkkel – mind a hazai és külhoni meghívott vendégeinkkel – mind azokkal az előadókkal akik elfogadták felkérésünket és szakmai tudásuk legjavával kívánják szolgálni az összefogást, hogy mottónk szerint a múlt tapasztalatain okulva :

„ Közösen építsünk magunknak egy jobb világot! „

Ehhez az összefogáshoz küldjük ezért Tisztelettel Meghívónkat abban a reményben, hogy meghívásunkat elfogadja és személyes jelenlétével is támogatást ad a jövőbeli jobb világ megépítéséhez, amelyhez a konferencia megrendezésével kívánunk magunk is hozzájárulni.

Budapest, 2013. szeptember 16.

Tisztelettel: dr. Sztranyák József