Warning: A non-numeric value encountered in /home/magyshu1/public_html/wp-content/themes/Divi/functions.php on line 5841

Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara Gazdasági Szolgáltatások Tagozat – XXIII és IX -es Osztályai, valamint a MIT és tagszervezetei a Budapest I. ker. Krisztina körúti Székházban közös rendezéssel szerveztek konferenciát, azzala céllal, hogy rámutassanak arra miként vesznek, illetve vehetnek részt, a különböző ingatlanos szakmák az ingatlan-iparágban és közreműködésük milyen eredményre vezet.

Az egész napos előadás sorozat mottója: “Építs magadnak egy jobb világot … “ , és az Okos Zöld Városok Jövőképe volt. A rendkívül körültekintően összeállított program kitért: – A jövő építészete, – Az épités forrásai (HU-EU), – Megújuló bérlakás-építési modellek, – Green Smart City (HU-EU) programok témaköreire. Gyakorlati példákon keresztül mutatták be : – XIII. ker. 100 lakásos passzívházépítést, – Megújuló technológiai lehetőségeket és K+F eredményeket, – Az innovatív mérnöki – feltalálói tevékenységeket, – Az oktatási és pályázati feltételeket. Szekció programok dialógusában került összefoglalásra, a konferencia eredmény és a jövő teendői.