Warning: A non-numeric value encountered in /home/magyshu1/public_html/wp-content/themes/Divi/functions.php on line 5841

Már csak 22 nap van hátra!!!

EURÓPAI INGATLANIPARÁG TALÁLKOZÓJA

Moderátor: Kézdi Zsolt 

Öko építészet – Passzívházak, avagy környezettudatos immobiliák

 energia-tudatos

A XXI. században elérkezett az ideje annak, hogy a természetből vett anyagokkal az ember takarékosan bánjon. A

Az építészet alapanyagainak jelentős részét a természetből meríti, ezért egyre inkább megfontolandó, hogy mennyit és mire használ fel.

 

A szimbiózis a természettel napi feladatunkká kell, hogy váljon egyrészt, hogy az ember közelsége az urbanisztikus távolságokból ismét természet közelivé váljon. A föld, a levegő és víz, mint természetes építészeti közeg kiemelt hangsúlyt kapjon, már a tervezéskor a rajzasztalon, hangsúllyal a kivitelezés során és nem utolsó sorban pedig, az építészet funkcionális üzemeltetésekor.

Az aktivitás és passzivitás nem csupán az anyag és energiatakarékos tervezés és építés, hanem a hosszú távú működtetés alapkérdés.

 

Miután az üzemelés energiaköltségei az utóbbi időciklusokban folyamatosan növekedtek, megálljt kell szabnunk az indokolatlan költségek áradatának. Részletenként meg kell vizsgálnunk, hogy mit mennyiért állítunk elő, és mit mennyiért üzemeltetünk. Az energia megtakarítás mind a lakáskorszerűsítés, mind, pedig az új építészeti projektek megvalósításakor központi kérdés.

Megoldások:

  • Természethez közelség -Zöldtetős megoldások
  • Zéró energia – Passzívházak
  • Energiatakarékosság

Moderátor Sándor Viktória
+36 20 938 0490
viktoria.sandor@bres2011.com