Warning: A non-numeric value encountered in /home/magyshu1/public_html/wp-content/themes/Divi/functions.php on line 5841

Beszámoló az OPPLive 2008 Kiállításról

Londonban tartották a legnagyobb szabású, ingatlan brókerek által fémjelzett kiállítást a Richmond Green Group képviselői 2008. november 25-26-án, ahol dr. Sztranyák József MIT elnök és dr. Németh Miklós MIGSZ főtitkár képviselték az országot, a 40 országból több mint 200 céget felvonultató kiállításon.

A kiállításon rendezett megbeszélésen a résztvevők hangsúlyozták, hogy a jelenlegi nehéz pénzügyi helyzet világjelenség, de az ilyen és hasonló eszmecserék segítenek a világméretű válságból kivezető utak megtalálásában, a “best practice” elvét követve, bemutatva a használható megoldásokat. A fotón a megbeszélés résztvevői.

 

balról jobbra: I. A. Carlucci, Dr. Németh M., V. Patacas , Santiago Herrera T.,

  1. H. Jorgensen, Dr. Sztranyák J., Thijs Stoffer, W. Ruiz

 

Alexander Romanenko, az orosz ingatlanszövetség elnöke adott elő az orosz fejlesztési lehetőségekről és a moszkvai ingatlanpiacról.

 

A képen Alexader Romanenko orosz ingatlanszövetség elnöke

  1. Sztranyák József és dr. Németh Miklós társaságában.

 

Magyarországot és Közép-Európát dr. Németh Miklós mutatta be a londoni EXPO területén tartott előadásában. Kitért mind a budapesti (Kőbánya, Zugló), a nyugat-magyarországi (Győr, Sopron, Zalaegerszeg), miskolci és debreceni fejlesztésekre, lehetőségekre egyaránt.

 

balról jobbra: P. Bolton King., Thijs Stoffer, Dr. Németh M., Dr. Sztranyák J.

 

A találkozót követően a rendező cég, a Richmond Green Group levélben köszönte meg a magyar aktivitást, (lásd dec. 3-i hírünket!) egyúttal jelezvén, hogy a következőkben is számítanak a magyarok részvételére, legközelebb 2009 tavaszán Moszkvában.