Warning: A non-numeric value encountered in /home/magyshu1/public_html/wp-content/themes/Divi/functions.php on line 5841

Aktiv Szövetségi tagunk a TTOE és brandje a Társasházi Háztartás Hírlevél

Épületenergetikai változások – pályázati lehetőségek 2015

A Tetők, Falak, Homlokzatok + Épületenergetika kiállítás keretében a ROCKWOOL és a THT által támogatott “Épületenergetikai változások, pályázati lehetőségek 2015-ben” című konferencián az Otthon Melege Programban történő sikeres pályázás feltételei mellett az új Országos Tűzvédelmi Szabályzatról, az energiatanúsítási rendszer változásairól, a Nemzeti Épületenergetikai Szabályozásról, az építé si termékek beépítésének, forgalomba hozatalának és azok megfelelőségének (teljesítményének) igazolásáról, a gázkészülékek felülvizsgálatáról és a kéményseprésre vonatkozó új előírásokról is hallhatnak előadást a résztvevők.A Társasházkezelők, közös képviselők számára dr. Bék Ágnes a TTOE elnöke beszél az épület-felújításokkal, kivitelezési szerződésekkel kapcsolatos jogi kérdésekről, s arról, hogy ezekkel összefüggésben miért felel a közös képviselő?
Tovább a részletekhez ->>

Pályázat vastagon

A januárban kiírt Otthon Melege pályázat segítségével az energiamegtakarítási célú felújítások költségének akár felét is vissza lehet kapni. Ehhez viszont be kell tartani az új hőtechnikai előírásokat, mely szerint pályázati pénzek esetében fokozott mértékben kell az épületeket szigetelni.
Tovább a részletekhez ->>

Itt az eHáz PLUSZ! – Most kapaszkodjon meg: az eHáz-hoz 2015. februártól könyvelés szolgáltatás is jár!

2015. február 9-én megjelent az eHáz PLUSZ, mely az eddigi csomagjainktól annyiban tér el, hogy kizárólag THT Magazin előfizetőknek, illetve THT-TTOE konferencia résztvevőknek érhető el. A csomag tartalmazza az eHáz PRO valamennyi szolgáltatását, de ezen kívül könyvelési szolgáltatást is tartalmaz, mindössze 90 Ft többletdíjért, azaz 250 Ft-os albetétenkénti havidíjért cserébe.
Tovább a részletekhez ->>