Warning: A non-numeric value encountered in /home/magyshu1/public_html/wp-content/themes/Divi/functions.php on line 5841

Boldog Születésnapot MIGSZ!

A Magyar Ingatlan Tanács létesítmény és ingatlankezelésre szakosodott tagszövetsége a MIGSZ az idén is érdekes programot hirdetett meg.

A munkavégzésetek megkönnyítésére idén is kínálnak jó konferenciákat és hasznos szakmai együtt eltöltött napokat jeleznek.

A Fenntartható Otthon Zrt. (FEOP)és a Rockwool Magyarország kft támogatása révén idén 10 helyszínen tartanak aktuális témákról konferenciákat.

Az alábbi helyszíneken:

  1. február 22-én Sopronban,
  2. március 12-én, Szegeden,
  3. március 26-án, Budapesten, III.kerület,
  4. április 7-én, Harkányban,
  5. április 30-án, Egerben,
  6. szeptember 3-án, Tihanyban,
  7. szeptember 29-én, Debrecenben,
  8. október 20-án Győrben, az aktuális lakáspolitikáról és energetikai illetve tűzvédelemről szakmai konferenciákat kíván megszervezni.

Az egyes helyszíneken minden szakmabélit várnak, ahol lehetőség lesz a kötetlen beszélgetések mellett a valódi szakmai kapcsolatok mélyítésére.

Ráadásul a Magyar Ingatlangazdálkodók Szövetsége idén ünnepli fennállásának 20-ik születésnapját, amit szeretnénk méltó módon megünnepelni tagságával, hiszen mindenki tudja, hogy a munka és a siker is csak közös lehet!