Warning: A non-numeric value encountered in /home/magyshu1/public_html/wp-content/themes/Divi/functions.php on line 5841

Tisztelt Magyar Ingatlan Tanács!

Sikerrel zárta kapuit az év épületenergetikai szakkiállítása, a 4. CEPŽ Clean Energy & Passive House Expo.  A rendevzvény tematikájáról elmondható, hogy rendkívül széles skálát fedett le. Az érdeklődők a hőszivattyú, napenergia, légtechnika, környezetbarát építőanyagok, fűtéstechnika, hőszigetelés, energiatanácsadás, épületautomatizálás stb. témakörök vezető cégeivel találkozhattak.

2012-ben a rendezvény a következő eredményekkel büszkélkedhet:

  • a nehéz gazdasági helyzet ellenére 40 kiállító bruttó 980 m2 területen állított ki, és 83%-uk már most jelezte részvételi szándékát 2013-ra
  • 382 fő részvételével zajlott magas színvonalú szakmai konferenciák: 2. Energiahatékony épületek konferencia, 2. Műemlékvédelmi konferencia az új szabályozás tükrében, 1. Légtechnika és hővisszanyerés konferencia, Az árnyékolás szerepe a környezettudatos és energiahatékony építészetben, Észak-magyarországi Megújuló Energiaparkok Klaszter, Szakmai Fórum
  • több mint 50 előadást hallhattak az érdeklődők a szakmai konferenciákon
  • 1012 szakmai látogató 2 nap alatt

A kiállítás kiemelt témakörei 2012-ben a épületek energiahatékony építése, felújítása, zéró energiafelhasználású és passzív házak, aktívházak, energiahatékony épületgépészet, alternatív energiaforrások, intelligens épületek, épületautomatizáció, energiaracionalizálás az épületekben, energiatanácsadás, finanszírozás és az új támogatási rendszerek voltak.
Tekintsék meg részletes kiállítói katalógusunkat.

Ha nem tudott kilátogatni a rendezvényre, de szeretné megtekinteni a CEPŽ-n készített fényképeket, megteheti honlapunkon.
Ajánljuk figyelmébe továbbá a kiállításon levetített videót, amely Zele Sándor szakember újdonságát prezentálja.

Van olyan téma, amelyről szívesen meghallgatna előadásokat, vagy úgy gondolja, hogy fontos lenne, hogy megjelenjen a kiállításon? Köszönettel vesszük ötletét vagy a jövőre vonatkozóan tanácsait, amelyeket a következő CEPŽ koncepciójába be is építenénk.
K érjük, küldje el ezeket a hungary@reeco.hu címre.

A következő CEPŽ kiállítás 2013. szeptember 25-26-án kerül megrendezésre. Amennyiben szeretne részt venni ezen a rendezvényen, töltse ki kapcsolatfelvétel oldalunkat.
2013. május 31-ig előregisztrációs kedvezmény érvényes és lehetősége lesz kiválasztani standhelyét is. Amennyiben egyidejűleg a 2013. április 25-27. között megrendezésre kerülő RENEXPOŽ nemzetközi megújuló energia kiállításra és a 2013-es CEPŽ-re is bejelentkezik kiállítóként, magas kedvezményekben részesülhet mindkét eseményen. A részletekért hívja a 06-1-213-4243-as telefonszámot.

Amennyiben kérdései merülnek fel vagy további információkra van szüksége, állunk rendelkezésére.

Üdvözlettel:

Demeter Ágnes
Értékesítés
Zsótér Gabriella
Marketing-Kommunikáció