Warning: A non-numeric value encountered in /home/magyshu1/public_html/wp-content/themes/Divi/functions.php on line 5841

„Az ötlettől a megvalósításig”

Tisztelt Érdeklődők!

Örömmel értesítjük Önöket, hogy a Budapesti és Pest Megyei Mérnöki Kamara, a Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara, a Vállalkozók Országos Szövetsége és az Építési Vállalkozók Országos Szakszövetsége 2016. november 22-23-án nagyszabású Nemzetközi Innovációs Konferenciát, Kiállítást és Ötletbörzét rendez.
A konferencia célja az innovációs törekvések segítése, a gazdaság további élénkítése, a nemzetközi együttműködés által a hatékonyság és a munkahelyek számának növelése, ezáltal a piaci versenyhelyzetben a hazai vállalkozások esélyének növelése. A rendezvény célja továbbá annak bemutatása, hogy az önkormányzatok, vállalkozások és a magyar lakosság egyik jövőbeli útja lehet az innováció eredményeinek alkalmazása.
A rendezvény résztvevői tájékoztatást kapnak az innovációs ötletek megvalósításának ösztönzőiről és korlátairól, a témához tartozó forrásokról, a hazai és a nemzetközi pályázati lehetőségekről.
A konferencián egy külön szekció keretében az elektrotechnikai és az energetikai területen kötelező mérnöki kamarai szakmai továbbképzést is tartunk.
Az országosan meghirdetett eseményre meghívást kapnak az innovációs ötletgazdák és befektetők, a kockázati alapok kezelői, tervező- és szakértő mérnökök, önkormányzati szakemberek, polgármesterek és képviselők, az innováció iránt érdeklődő vállalkozások, a nagykövetségek szakdiplomatái, hogy lehetőségük legyen a személyes kapcsolatok felvételére, bővítésére és a szakmai együttműködés lehetőségeinek megismerésére.
A konferencia részletes programját az alábbi linken találja: http://www.mknonprofitkft.hu/_data/kepzesek/527/program_527.docx
Az eseményre résztvevők, kiállítók és hirdetők jelentkezését is várjuk az alábbiak szerint:
1.) Résztvevői regisztrációs link: http://www.mknonprofitkft.hu/_data/kepzesek/527/reglap_527.doc
2.) Hirdetői regisztrációs link: http://www.mknonprofitkft.hu/_data/kepzesek/527/hiszny_527.doc
3.) Kiállítói regisztrációs link: http://www.mknonprofitkft.hu/_data/kepzesek/527/kiszny_527.doc
4.) BPMK továbbképzési link: http://www.mknonprofitkft.hu/_data/kepzesek/527/jellap_527.doc