Warning: A non-numeric value encountered in /home/magyshu1/public_html/wp-content/themes/Divi/functions.php on line 5841

Tisztelt Kollégák!

MIT évvértékelő és évzáró ülésünk volt 2015. decemberi elnökségi ülésen abban maradtunk, hogy december 17.én 17 órai kezdettel /önköltséges alapon/ csapatépítő-évzáró MIT elnökségi ülést tartunk a Bp. VI. ker. Paulay Ede utcában lévő „Bohém Tanya” nevű étteremben, szövetségünkből 12-en el is jöttek és egy kiadósat beszélgettünk.

Az Elnökség tagjainak a következő időszak megalapozást még az ülés előtt, azaz 2015. december 16 –ig az alábbi kérdésekre kellet válaszolni, kvázi önértékelést adva.

 1. Az elmúlt évben hogyan és mivel járult hozzá a MIT egy évi tevékenységéhez?
 2. A következő évre milyen javaslatai vannak a 2016-ra a MIT részére és ebben milyen módon kíván részt venni, illetve mit tud hozzátenni?
 3. A jövő évben az általad képviselt szervezet milyen programjaihoz kérsz támogatást a:
  1. MIT-től?
  2. Szövetségünk más tagjaitól?

Fentiek figyelembevételével a következő napirendeket tárgyaltuk:

 1. A MIT 2015. évi tevékenységének ismertetése és a Szövetség 2016. évi munkaterv feladatainak ismertetése. /lásd külön a dokumentumoknál/.

Előadó: MIT Elnök.

 1. A főtitkár Asszony beszámolója az elvégzett tevékenységekről. Alapszabály módosítás ismertetése. Irodahasználat helyzete.

Előadók: MIT Főtitkár és MIT Elnök.

 1. Társszövetségekben végzett munkák ismertetése.

Előadók: a MIT alapította EMBK elnök, BKIK Ingatlanosztály alelnök, VOSZ_Ingatlan Szekció alelnök.

 1. Különfélék.
 2. Sztranyák József

MIT elnök