Warning: A non-numeric value encountered in /home/magyshu1/public_html/wp-content/themes/Divi/functions.php on line 5841

Kedves Kolléga!

Üdvözöllek a válságot túlélők kicsiny csoportjában. Ez a levél el sem került volna hozzád , ha nem így lenne !

A Budapesti Ipari és Kereskedelmi Kamara, a Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége, és a Magyar Ingatlan Tanács  és a CEREAN Europe rendezvényével ebben az útkeresésben támogatja az ingatlanközvetítő és értékbecslő cégek vezetőit!

Amennyiben te is ilyen céget vezetsz, szeretettel meghívunk ingyenes szakmai konferenciánkra 2013. 02. 21-én a Budapesti Kereskedelmi és Ipar Kamara (1011. Budapest, Krisztina krt 99. 7.emelet)  konferencia termébe. (Ha más a célravezető, kérlek továbbítsd számára a meghívót).

És hogy miről lesz szó?

Itt láthatod bővebben:  http://szolgaltatoklub.hu/CereanFlexMLS

A nagyobb ingatlanpiaci múlttal rendelkező nyugat-európai országokban is egy-egy komolyabb ingatlan megszerzéséért ádáz harc folyik: az ingatlan-tanácsadó felkészül az ingatlanból, megvizsgálja a piaci szegmenst, és ajánlatot készít a tulajdonos számára, hogy  kizárólagos értékesítési jogot kapjon a tulajdonostól. Ebben a munkában segítségére van az MLS (Multiple Listing Service) informatikai rendszer.

Az MLS Közép-Európai verziója a Flex MLS – olyan ellenőrzött ingatlan-adatbázis, amely minden piacra kerülő ingatlant tartalmaz, legyen az ingatlanközvetítői megbízás, vagy  eladói magánhirdetés.

A Flex-MLS bedolgozza az összes piacon fellelhető magánhirdetést, és a felhasználói felületén elérhetővé teszi kereshetően, eltelhetőségekkel, térképen feltüntetve – hasonlóan a hálózatban lévő társirodák ingatlanajánlataihoz!

Az, hogy az általunk képviselt piaci szegmensre ilyen mértékű rálátásunk van, hatalmas fegyvertény !

Ezt a fegyvert adja a kezedbe most a szervező csapat!

 Mindössze 100 cégvezető ismerheti meg ezt a rendszert a jövő héten. Légy te is közöttük, regisztrálj most, mert már csak pár hely van a teremben!

 A konferencia programját és helyszíneit itt találod: http://szolgaltatoklub.hu/CereanFlexMLS

 Találkozzunk csütörtökön 9 órakor!

Üdvözlettel:

Szervezők