Warning: A non-numeric value encountered in /home/magyshu1/public_html/wp-content/themes/Divi/functions.php on line 5841

Tisztelt Címzett!

Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a KLENEN’21 konferencia előzetesen meghirdetett időpontjára, 2021. március 10-én 9 órára ütemeztük az ETE Energiahatékonysági Szakosztályának és az AEE Magyar tagozatának szakmai rendezvényét, amelynek on-line formában történő elérését az Energetikai Szakkollégisták az érdeklődőknek díjmentesen lehetővé teszik.

A rendezvényt a KLENEN’21 konferencia időpontjának elhalasztása miatt a regisztrált részvevőknek kis kárpótlásul is szántuk. (A KLENEN’21 konferencia új időpontja: 2021. május 26-27, regisztrálni lehet április 15-ig, www.klenen.eu)

A két 30-30 perces előadás az energiahatékonysági törvény módosítása által bevezetett energiahatékonysági kötelezettségi rendszerrel fog foglalkozni.

A szakmai rendezvényre tisztelettel meghívjuk. Kérjük, hogy érdeklődését a KLENEN konferencia titkárságán (klenen@congress.hue-mail címének megadásával jelezze legkésőbb március 8-ig, hogy azon a rendezvény eléréséről az azt megelőző napon értesíteni tudjuk.

Levelünkhöz csatoltan megküldjük a 2021. március 10-i szakmai nap programját.

A Szervező Bizottság nevében

Üdvözlettel

KLENEN’21 Titkárság