Warning: A non-numeric value encountered in /home/magyshu1/public_html/wp-content/themes/Divi/functions.php on line 5841

Szövetségi és magyar szakmai sikertörténet

Az IREM és a Magyar Ingatlangazdálkodók Szövetségének együttműködési megállapodását elsőként 1996-ban, Chicagóban írták alá a szervezetek vezetői.
A chicagói székhelyű szervezet, mint a világ legnagyobb ingatlankezelési szövetsége, több mint 22.000 taggal rendelkezik a világ országaiban.
Az amerikai szövetség a Magyar Ingatlangazdálkodók Szövetségét tekintette partnerének a 90-es években és akkor kezdődött meg – 1996-ban – a legmagasabb szintű ingatlankezelői oktatás Budapesten. A CPM (Certified Property Management) minősített kezelői oktatáson megfelelt 25 szakembere rendelkezik ma Magyarországon ezzel a megkülönböztető címmel.

2009-ben a Miskolci Ingatlangazdálkodó ZRt. tevékenységét ismerte el az Amerikai Ingatlankezelő Szövetség elnöke, Pamela Monroe elnökasszony Münchenben, az Expo Realon. Az IREM által adott cégkitüntetésben az ingatlankezelés területén végzett szakma gyakorlási és minőségi követelményeket vizsgálva ismerték el a cég tevékenységét, mely az üzleti és szakmai etika területén is egyaránt kiemelkedő. A versenytársakhoz való viszonyban, illetve a szervezetekben és az üzleti életben végzett munka elismerése végett kapta a MIK ZRt és annak vezérigazgatója, Molnár Zoltán úr a rangos amerikai elismerést.

Az IREM ilyen minősítő dokumentumot nem adott át Európában és Amerikában is csak kevés cég tevékenységét ismerte el ilyen módon. 2010-ben pedig új CPN minősítő tanfolyamot szeretne szervezni az Amerikai Ingatlanszövetség és a Magyar Ingatlangazdálkodók Szövetsége Budapesten.

A MIK ZRt. képviseletében Molnár Zoltán az Európai Ingatlantanács (CEPI) szakmai minősítő díját vette át tavaly Brüsszelben.
A fotón, mely az ünnepélyes átadáson készült, dr. Németh Miklós, a MIGSZ és CEAB főtitkára mellett Molnár Zoltán MIK ZRt. vezérigazgató és Pamela Monroe, az IREM elnökasszonya, valamint Nancy J. Kirk, az IREM stratégiai feladatokért felelős alelnökasszonya és Kemecsei Árpád kezelési igazgató láható a Zuglói Vagyonkezelő Zrt-ből.

A sajtóközleményt készítette: dr. Németh Miklós