Warning: A non-numeric value encountered in /home/magyshu1/public_html/wp-content/themes/Divi/functions.php on line 5841

ÉVOSZ FELAJÁNLÁS

Tisztelt Kollégák!

Ismeretes, hogy az elmúlt két évben a Magyar Ingatlan Tanács mindent megtesz az egyéni tagságon alapuló hivatásrendi Ingatlan Kamara létrehozása ügyében, melynek során stratégiai partnerséget keresett és keres az ingatlan iparág által érintett rokon- és társszakmák képviselői körében. Így került sor számos pozitív együttműködésre úgy a törvényhozásban, mint a gyakorlati életben. Ennek sorába illeszkedik az alábbi felajánlás.

Az ÉVOSZ szervezete kis-, közép-, valamint nagyvállalkozó építőipari cégeket és tervező vállalkozásokat tömörít. Egyik tagtársuk, a Lakóterv Kft. több mint száz többlakásos panelépület tervezője, vagyoni jogainak birtokosa, egyben ezen épületek komplett kiviteli terveinek a tulajdonosa. Ezen terveket egy erre a célra bérelt raktárban őrzik.

Közös cél a paneles felújítási, korszerűsítési programok támogatása, melyek közül a legfigyelemreméltóbb a jelenleg futó klímabarát panelprogram a Zöld Beruházási Rendszer keretében. A program és kiírása a Környezetvédelmi és Vízügyi Minisztérium honlapján (www.kvvm.hu) a nyitóoldalon érhető el a hazai pályázatok között – Iparosított technológiával épült lakóépületek széndioxid-kibocsátás csökkentést és energia-megtakarítást eredményező korszerűsítésének, felújításának támogatása – címen.

Az állami programok pályázatainál elengedhetetlen tartozék kell legyen az épületek pontos terve. Miután a paneles programok feltehetően a közeljövőben tovább folytatódnak, sőt bővülnek, egy ilyen nagy értékű tervtár nagy mértékben növeli a pályázók esélyeit.
A különböző lakóépületek hőszigetelési, gépészeti, elektromos felújítása ügyében a tervezés, kivitelezés elvégzésére az ÉVOSZ ajánlja a tagszervezeteit. A pályázatok – a fent jelzett pályázat esetén – igen rövid időn belül el kell, hogy készüljenek (beadási határidő: 2009. október 30.)

Az ingatlan iparágban dolgozó kollégák részére a Magyar Ingatlan Tanácson keresztül felajánlották a tervezési és kivitelezési ügyekben az ÉVOSZ bekapcsolását, konzultációs és tanácsadási szándékkal.

Tervezési, tervtári ügyekben az alábbi kapcsolatot ajánljuk Önöknek:
Lakóterv Kft.
1139 Budapest, Frangepán u. 11.
Tel.: 322-3898, 322-3896, fax: 322-3899, 322-3897
E-mail: lakoterv@w-mobil.hu
Dr. Jaklics Ervin ügyvezető igazgató
Mobil: 06/20/957-5548

Napenergia-hasznosítás ügyében:
Kerflex Kft.
1106 Budapest, Porcelán u. 3-9.
Tel.: 216-5437
Web: www.kerflex.hu, www.napelemetatetore.hu
E-mail: kerflex@euroweb.hu
Kecskés Mihály ügyvezető igazgató
Mobil: 06/20/932-0581