Warning: A non-numeric value encountered in /home/magyshu1/public_html/wp-content/themes/Divi/functions.php on line 5841

Kedves Kollégák!

Sikerrel zárta kapuit a harmadik alkalommal megrendezett CEPŽ Clean Energy & Passive House Expo nemzetközi kiállítás és konferencia az energiahatékony és intelligens épületekről. A rendezvény a megszokott módon, magas színvonalú konferenciákkal egy időben vonultatta fel a szakma kiemelkedő cégeit és azok termékeit, szolgáltatásait.

A termékek és bemutatott jövőbemutató megoldások széles palettájával a CEPŽ EXPO megerősítette a szerepét, mint vezető szakmai kiállítás az energiahatékony építkezés és felújítás területén.

 

Konferenciák
A kiállítással egy időben öt, a szakmai kamarák által is akkreditált konferencia került megrendezésre, ahol az érdeklődők több mint 70 előadást hallhattak a piac aktuális trendjeiről, a megvalósítás lépéseiről és már lezajlott projektekről.

  • Interaktív Szakmai Vitafórum

Innen letölthető a videó, Klikk ide!

  • Az árnyékolástechnika szerepe a környezettudatos és energiahatékony építészetben
  • Műemlékvédelem alatt álló épületek energiahatékony felújítása
  • II. Villanyszerelő konferencia a megújuló energiákról és az intelligens házakról
  • Szakmai Nap

A CEPŽ számokban:
A CEPŽ Expo kiállításon 1200 m2-en 51 kiállító mutatta be termékeit és szolgáltatásait az 1120 látogató előtt. A kiállítással párhuzamosan megrendezett szakmai konferenciákon 420 hallgató vett részt.
A számok is azt bizonyítják, hogy a rendezvény sikere és az érdeklődés a bemutatott témák iránt töretlen, ami a jelenlegi gazdasági helyzetben és az építőipar válsága közepette komoly eredmény.

A CEPŽ kiállítói tematikájáról elmondható, hogy egészen széles skálát fedett le. A kiállítók között jelen voltak cégek többek között a légtechnika, a speciális nyílászárók, az épületautomatizálás, a különleges szigeteléstechnikák, zöldtető, a hőszivattyú, a szolár energia, a termográfia, az újszerű környezetbarát építőanyagok területéről is.

További információkat olvashat a rendezvényről a www.cep-expo.hu honlapon.

A következő CEPŽ Expo 2012. október 17-18-án kerül megrendezésre Budapesten.