Warning: A non-numeric value encountered in /home/magyshu1/public_html/wp-content/themes/Divi/functions.php on line 5841

Tisztelt Hölgyem/Uram!

Engedje meg, hogy ezúton is felhívjam a figyelmét a Budapesti Corvinus Egyetem Közgazdasági Továbbképző Intézetének 2010. februári kezdéssel meghirdetett másoddiplomát adó, felsőfokú szakképesítést nyújtó Ingatlangazdálkodási közgazdasági szakirányú képzésére. Különös tekintettel ajánljuk ezeket a képzéseket azoknak a munkatársainak, akik vezetői beosztást látnak el, illetve mindazoknak a munkatársaknak, akik a Társaság életében kulcsfontosságú szerepet töltenek be.

Képzési programjaink az élenjáró standardoknak megfelelően épülnek fel, így az Európai Unióban is konvertálható tudást biztosítanak. Képzéseinken megszerzett tudás hozzásegíti munkatársaikat különböző Európai Uniós pénzügyi alapokból való részesedés érdekében kidolgozandó pályázatok szakmailag is megalapozott elkészítéséhez.

A végzett hallgatók a felsőoktatási törvényben rögzített legmagasabb szintű felsőfokú szakirányú szakképesítést tanúsító oklevelet, másoddiplomát kapják, amely egyaránt képessé teszi őket a vezetői és szakértői feladatok magas színvonalú ellátására.
A szakirányú továbbképzés rendszerét a felsőoktatásról szóló 2005. évi CXXXIX. Törvény szabályozza.

A KTI mellékelt továbbképzési tájékoztató kiadványa (a dokumentumoknál található!) tartalmazza a közgazdasági szakirányú továbbképzések általános tudnivalóit és az Ingatlangazdálkodási szak részletes tantervét. 
Kérjük, munkatársai részére tegye lehetővé a program megismerését és támogassa továbbtanulási szándékukat.

A program iránt érdeklődőknek bővebb felvilágosítást a BCE Agrárközgazdasági és Vidékfejlesztési Tanszék (36-1 482 5293) és a KTI munkatársai a (36-1) 216 44-41telefonszámon adnak.

Reméljük, tájékoztatásunk felkelti az Ön és munkatársai érdeklődését és Társaságuktól minél több hallgatót üdvözölhetünk a Közgazdasági Továbbképző Intézet által 2010. évre meghirdetett februárban induló Ingatlangazdálkodási szakirányú továbbképzésén. Továbbképzési Tájékoztatónk megtalálható még a http://kti.linett.hu honlapon.

Jelentkezési határidő: 2009. október 31.

Tisztelettel

Dr. Forgács Csaba
egyetemi docens
a Szakbizottság elnöke