Warning: A non-numeric value encountered in /home/magyshu1/public_html/wp-content/themes/Divi/functions.php on line 5841

Az év épületenergetikai rendezvénye – CEP® Expo negyedszer
Kedvezményes részvételi lehetőség a MIT tagjai részére

2012 őszén, immár negyedik alkalommal kerül megrendezésre az energia-hatékony építészet egyik legrangosabb hazai eseménye a CEP® Clean Energy and Passive House Expo, amely a megszokott módon, magas színvonalú konferenciákkal egy időben vonultatja fel a szakma kiemelkedő cégeit és azok termékeit, szolgáltatásait.
A CEP® segít Önnek megtalálni a megvalósításhoz a megfelelő üzleti megoldásokat és partnereket!

A CEP® az energiahatékony építés és felújítás területéről nyújt áttekintő képet a legújabb termékekről, technológiákról, szolgáltatásokról és innovációkról. A piac aktuális trendjeit szintén beépítjük a kiállítás és a konferenciák koncepciójába.
A rendezvényre mintegy 1300 szakmai látogatót500 konferencia résztvevővel – várunk, a kiállítók közel 1200 m2-en mutathatják be termékeiket és az innovatív megoldásokat.

A kiállítás fő témái 2012-ben: (Ctrl)

  1. épületek energiahatékony építése, felújítása – green building
  2. zéró energiafelhasználású és passzív házak
  3. aktívházak
  4. energiahatékony épületgépészet, alternatív energiaforrások
  5. intelligens épületek, épületautomatizáció, smart metering, smart grid
  6. energiaracionalizálás az épületekben, facility management ( irodaépületek, ipari parkok, kereskedelemi hálózatok, szállodák)
  7. energiatanácsadás, finanszírozás és az új támogatási rendszerek

A CEP® célcsoportja
Építészek, épületgépészek, tervezők, beruházók, kivitelezők, project managerek, állami szervek, minisztériumok, önkormányzatok, egyesületek, energia szolgáltatók, energia tanácsadók, ingatlanfejlesztők, társasházi képviselők, jegyzők, bankok, pályázatkészítők, kereskedelem, szakiparosok, tudomány és kutatás, szolgáltatók, szakmai szervezetek

2011-ben kiállítóink többek között:
Rosenberg Hungária Kft., HERZ Armatúra Hungária Kft., Merkapt Kft., Elektro-Kamleitner Kft., Bitel Kft., Budatech Kft., NILAN Légtechnika Kft., LG Electronics, Kamleithner-Budapest Kft. (HELIOS márkaképviselet), Zehnder GmbH., Bauland Kft., Bauder Kft. Aeroventil Kft, Aereco Légtechnika Kft., Bachl, GEZE Hungary, WAGO
Kiállítói katalógus (Ctrl)

Tervezett konferenciák 2012-ben (Ctrl)
Szakmai partnerek(Ctrl)
Szakmai támogatók(Ctrl)

2012-ben legyen Ön is a nagy sikerű CEP® kiállítója!

A CEP® Expo kiemelt együttműködő partnere a Lakásszövetkezetek és Társasházak  Országos Szövetsége. A szervező REECO Hungary Kft. az együttműködés keretében a Szövetség tagjai számára speciális megjelenési lehetőséget kínál..

A részletekről érdeklődjön a REECO irodában a 06-1-213-4243-as telefonszámon vagy a www.cep-expo.hu

Üdvözlettel:
A rendezvény szervezője:
REECO Hungary Kft.
H-1123 Budapest, Győri út 20.
Tel.: +36-1-213-4240 Fax: +36-1-213-4248,
hungary@reeco.hu
www.cep-expo.hu

MIT szervezésében érdeklődni:

dr. Sztranyák József MIT elnök, illetve az info@mitmail.hu, a Osadcow Gergely <leebesfia@gmail.com> e-mail címeken vagy a +36-20-9651-961 mobilon,és a 350-639-s telefonszámokon!