Warning: A non-numeric value encountered in /home/magyshu1/public_html/wp-content/themes/Divi/functions.php on line 5841

Kedves Kolléga,

jó ha tudod, itt a nyár, kitört a pihenés, vár a kikapcsolódás! De jó ha azt is tudod, hogy miránk bármikor számíthatsz! 


Részben ügyeletet tartunk, ahol az info@mitmail.hu e-mail címen vagy a 350-6839-es telefonon és a +36-20 9651-961-s mobiltelefonszámon azért elérsz bennünket, ha beszélünk, hagyj üzenetet.
Másrészt viszont dolgozunk azon, hogy minden kollégánknak legyen értelmes munkája, ebben persze Te is segíthetsz, járj nyitott szemmel vedd észre hol tudsz segíteni az embereknek. Ezen kívül hatékony érdekvédelmet látunk el a VOSZ Ingatlanforgalmazói és Hasznosítói Szekcióval közösen.
Mi is ezt tesszük keressük azokat a lehetőségeket szerte az országban ahol az “ingatlanság” bármely ágazatában lehetőség van:

 1. közvetíteni
 2. értékelni
 3. létesítményt: 
 • építeni
 • üzemeltetni
 • kezelni
4. társasházat
 • kezelni 
 • problémáit megoldani, stb.

Legújabb területeink komplexek, sok ember tevékenységét érinthetik a “zöld” gazdaságban, de különösen a bérlakásépítések területén,szinte minden önkormányzatnál, természetesen, itt is számítunk rátok kollégáinkra, mivel veletek és közreműködésetekkel oldanánk meg az ilyen ügyeket közösen.

Persze a jövőre is gondolunk partnereinkkel időnként koordináljuk feladatainkat, mint tesszük ezt most a RENEXPO-val, kérjük olvassátok figyelmesen:

 
     
21/07/11  
 

Tisztelt Partnerünk!

A Nemzeti Fejlesztési Minisztérium 1,6 milliárd forint keretösszegben ír ki pályázatot energiahatékonysági felújításokra, energiatakarékos új otthonok építésére az Új Széchenyi Terv Zöld Beruházási Rendszer keretében.

A Mi otthonunk felújítási és új otthon építési Alprogram forrásait a nemzetközi szén-dioxid kvótaértékesítés bevételeiből biztosítják. A hagyományos építésű, 1992 előtt épült ingatlanok komplex energetikai korszerűsítésére valamint új építésű otthonok magasabb hatékonysági szintre fejlesztésére egyaránt lehet pályázatot benyújtani.
A már meglévő épületek esetében (pl.: a nyílászárók cseréjére, hőszigetelésére, árnyékolásra, fűtési és használati melegvíz rendszerek felújítására, átalakítására, hővisszanyerő szellőzési rendszerre, a megújuló energiafelhasználás elősegítésére) lakásonként legalább 50-60 százalékos energia-megtakarítás esetén, legfeljebb 3-5 millió forint támogatás nyerhető el, mely a teljes beruházási érték 40-50 százalékát fedezheti. Az új lakások esetében a forrás összege lak&oac ute;egységenként 4-6 millió forint, ennek célja az épületek A vagy A+ kategóriás energetikai szintjének elérése.
A támogatás minden esetben vissza nem térítendő, utófinanszírozású, a pályázatok 2011. augusztus 15. és 2011. október 30. között, vagy a keret kimerüléséig nyújthatók be.

Az október 19-20-án a Material Event Centerben megrendezésre kerülő CEP® Clean Energy & Passive House Expo azokat a termékeket és szolgáltatásokat mutatja be, amelyekre igénybe vehető a fent említett felújítási és új otthon építési pályázati forrás.

A rendezvény fővédnökei:

 • Bencsik János, a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium klíma és energiaügyi államtitkára
 • Barsiné Pataky Etelka, a Magyar Mérnöki Kamara elnöke
 • Noll Tamás, a Magyar Építész Kamara elnöke

Szakmai partnerek: Építési Vállalkozók Országos Szövetsége, Magyar Mérnöki Kamara, Magyar a Passzívház Szövetség, Magyar Építőanyagipari Szövetség, Magyar Épületgépészek Szövetsége és KNX Hungary Épületautomatizálási Egyesület.

A CEP® kiemelten foglalkozik a következő témákkal:

 • épületek energiahatékony építése, felújítása
 • zéró energiafelhasználású és alacsony energiájú házak
 • passzív házak, felújítás passzívház komponensekkel
 • intelligens épületek, épületautomatizáció, smart metering
 • energiaracionalizálás az épületekben, facility management (irodaépületek, ipari parkok, kereskedelemi hálózatok) – ÚJ TÉMA
 • energiatanácsadás, finanszírozás és támogatási rendszerek

Megjelenne Ön is Magyarország egyik vezető szakmai rendezvényén? Szeretne kiállítóként részt venni? Kérje egyedi, kötelezettségektől mentes ajánlatunkat néhány lépésben a honlapon keresztül, vagy kérdések esetén keressen bennünket a 06-1-213-4243-as telefonszámon, kollégáinkkal állunk szíves rendelkezésére!

 

 

Kiállítói ajánlat

Biztosítsa helyét a CEP® Expo-n és kérjen egy kötelezettségektől mentes árajánlatot!
>> Kérem az ajánlatot!

Szponzoráció

A CEP® számos lehetőséget kínál a célzott kommunikációra és célcsoportja elérésére.
>> Szponzorálás

Fact sheet

Tekintsék meg a 2010-es CEP®-ről készült statisztikákat.
>> Fact sheet

 


Hirdetés:

 

Már bejelentkezett kiállítónk többek között:
Bitel, Rosenberg, ELMŰ, Nilan, Bauland, HERZ, LG Electronics, Kamleitner-Budapest, Budatech, Merkapt, Zehnder, BACHL, Forelock, stb.

További információkat olvashat a CEP® Expo-ról a www.cep-expo.hu weboldalon.

Simon-Lutring Tünde 
Cégvezető
Demeter Ágnes
Értékesítés

U.i.: Legyen a CEP® rajongója a Facebook-on!

Szakmai partnereink:

 
 
 
 
 
 

Hirdetés: